За минулу добу на Херсонщині через обстріли російської армії постраждали четверо цивільних

Дата: 26 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Впродовж доби 25 травня росіяни поранили у Херсонській області людей, крім того, окупанти пошкодили об’єкти критичної та промислової  інфраструктури.

По це повідомили у Херсонській ОВА.

“Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Львове, Гаврилівка, Велетенське, Республіканець, Станіслав, Комишани, Антонівка, Понятівка, Чорнобаївка, Берислав, Високе, Іванівка, Тягинка та місто Херсон”, – йдеться у повідомленні.

Через обстріли армії РФ поранені четверо людей.

У поліції області зазначили, що в результаті російських обстрілів пошкоджена будівля комунального підприємства, господарча споруда, три автомобілі, будівля промислової бази та 12 приватних будинків.

Увечері російські військові здійснили артилерійський обстріл Комишан. Снаряди влучили в п’ять приватних будинків. Внаслідок вибухів поранення отримали три жінки віком 37, 54 та 56 років. Двоє з них з акубаротравмами та осколковими пораненнями доставлені до лікарні, ще одній постраждалій медики надали допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилась.

В Станіславі російські військові атакували “FPV” дроном приватний будинок. В результаті вибуху постраждав 72-річний чоловік. У нього закрита черепно-мозкова травма, акубаротравма, осколкове поранення черевної порожнини та правого передпліччя. Пораненого доправили до лікарні.

Нагадаємо, впродовж доби 21 травня через обстріли Херсонської області з боку армії РФ восьмеро цивільних зазнали поранень, серед них – одна дитина. Одна з потерпілих перебуває у важкому стані.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter