За минулу добу через обстріли росіян на Донеччині та Херсонщині загинуло троє цивільних

Дата: 16 Липня 2023
A+ A- Підписатися

За минулу добу, 15 липня, російські війська вбили двох жителів Донецької області та одного мешканця Херсонщини.

Про це повідомили голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін та начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Наслідки обстрілів Херсонщини військами РФ. Джерело: поліція Херсонської області

“За минулу добу противник здійснив 69 обстрілів, випустивши 415 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, авіації, АГС та БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 10 снарядів”, – зазначив Прокудін. 

За його словами, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, адміністративну будівлю, магазин і територію складських приміщень у Бериславському районі. 

Через російську агресію одна людина загинула, зазначив посадовець.

Наслідки обстрілів Донеччини військами РФ

Крім того, як повідомив очільник Донецької ОВА, 15 липня росіяни вбили двох жителів Донеччини: у Часовому Яру та Олександро-Шультиному. Ще одна людина за добу дістала поранення.

За даними поліції Донеччини, впродовж доби окупанти 9 разів відкривали вогонь по цивільному населенню.
 
“Ворог гатив із ЗРК “С-300”, РСЗВ “Град”, артилерії. Під обстрілами перебували 6 населених пунктів – міста Авдіївка, Часів Яр, Костянтинівка, смт Велика Новосілка, села Богоявленка та Олександро-Шультине”, – йдеться у повідомленні.
 
Поліція зафіксувала руйнування 28 цивільних об’єктів: 18 житлових будинків, підприємство, школа, господарча споруда зернотоку, газорозподільна станція, автомобілі, газопровід і ЛЕП.
 
Нагадаємо, за добу 15 липня російська армія з РСЗВ “Град” обстріляла селище Степногірськ Запорізької області. Постраждали семеро людей. А зранку 16 липня окупанти вдарили по Запоріжжю, там один поранений.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter