За добу російська армія випустила по Херсонщині понад 670 снарядів: є загиблий та поранені

Дата: 15 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

Впродовж 14 грудня 2023 року російські військові 102 рази обстріляли Херсонську область, випустивши при цьому 673 снаряди з мінометів, артилерії, “градів”, танків, БПЛА та авіації. 

Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Фото: “Суспільне Херсон”

Російські снаряди влучили у житлові квартали населених пунктів області, підприємства та зерновий термінал у Херсонському районі. Загинула одна людина, двоє дістали поранення. 

За даними очільника МВА Романа Мрочка, по Херсонській громаді випустили 104 снаряди. Ураження зафіксували в Херсоні, Придніпровському, Антонівці, Садовому та Степанівці.

“За добу внаслідок російських обстрілів один чоловік загинув, три жінки зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Всім травмованим надали медичну допомогу”, – повідомив Мрочко.

Нагадаємо, що у ніч проти 14 грудня російська армія обстріляла село Миролюбівка на Херсонщині. Під завалами будинку загинула 63-річна жінка.

Вранці російські військові обстріляли Херсон. Поранення отримала жінка. На місці їй надали медичну допомогу, від госпіталізації вона відмовилася.

Близько 14:00 окупанти вдарили з тимчасово окупованого лівого берега по Херсонській міській територіальній громаді. У передмісті контузію отримала місцева жителька.

Ввечері військові РФ знову завдали ударів по центральному району Херсона. Загинув 57-річний чоловік, який під час обстрілу перебував на вулиці. Від отриманих поранень він помер у лікарні. Також поранення дістала 91-річна жінка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter