За час повномасштабного вторгнення в Україні загинули понад 600 залізничників

Дата: 25 Лютого 2024
A+ A- Підписатися
За два роки повномасштабної війни РФ в Україні загинув 601 працівник “Укрзалізниці”.

Про це повідомила пресслужба Акціонерного товариства “Укрзалізниця”.

Джерело: “Укрзалізниця”

“Ми взяли на себе нетипові для мирного часу функції: медичні поїзди, поїзд-кухня, пункти незламності на 94 вокзалах. Дбаємо про підвищення комфорту пасажирів, розвиваємо сервіси та послуги, працюємо над проєктами з безбар’єрності. Понад 700 дипломатичних місій дісталися в Україну саме залізницею”, – йдеться у повідомленні.

Завдяки професіоналізму та стійкості працівників “Укрзалізниці” вдалося евакуювати понад 4 мільйони українців, у тому числі мільйон дітей. Вдалося здійснити 1100 евакуаційних рейсів, завдяки яким люди виїхали з-під постійних російських обстрілів.

“На жаль, 601 працівник залізниці загинув від початку широкомасштабної війни в Україні. Завжди пам’ятаємо”, – підкреслили в “Укрзалізниці”.

На сьогодні понад 10,2 тисячі залізничників захищають Україну в лавах Сил оборони та безпеки. Більш як 850 ветеранів уже повернулися до роботи на залізниці.

Нагадаємо, що станом на початок серпня 2022 року в Україні загинули 204 залізничники, і 324 поранені під час виконання їхніх робочих обов’язків, а також під час спроби врятуватися від обстрілів та від тортур на окупованій РФ території.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter