З Кевіна Спейсі зняли обвинувачення у сексуальних домаганнях до неповнолітнього

Дата: 18 Липня 2019
A+ A- Підписатися

Прокурори штату Массачусетс зняли з актора Кевіна Спейсі звинувачення у сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє CNN.

Рішення прийняли через те, що позивач не прийшов до суду. У домаганнях Спейсі звинуватив 18-річний хлопець. За його словами, актор чіпав його за геніталії у 2016 році. Під час розгляду справи хлопець скористався правом не свідчити проти себе. Також він відмовився розповідати про зникнення мобільного телефону, з якого, як він стверджує, надсилав повідомлення і відео у ніч, коли ймовірно став жертвою нападу Спейсі.  

Адвокати відомого актора на суді наполягали, що у телефоні могли знаходитись дані, які підтверджують невинуватість Спейсі. 

Як відомо, першим у сексуальних домаганнях Кевіна Спейсі звинуватив його колега Ентоні Репп ще у 2017 році. Він запевнив, що коли йому було 14 років, Спейсі намагався зайнятися з ним сексом. Невдовзі по тому відомого актора звинуватили у домаганнях ще близько 30 чоловіків, проте ці звинувачення так і не дійшли до суду. У тому ж році Спейсі зізнався, що він гей, утім, камінг-аут актора тоді розкритикували його колеги та ЛГБТ-активісти. Вони назвали його несвоєчасним та звинуватили актора у тому, що таким чином він намагається перевести тему з сексуальних домагань. 

Звинувачення Спейсі в сексуальних домаганнях стало причиною бойкоту фільмів та серіалів за його участі. Так, у минулому році в США вийшов фільм зі Спейсі, який за перший день прокату зібрав всього 126 доларів

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter