З Лисичанська та Привілля вдалось евакуювати понад пів сотні цивільних

Дата: 15 Червня 2022
A+ A- Підписатися

Минулої доби з Лисичанська та Привілля на Луганщині вдалось евакуювати 52 людини. 

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай

Наслідки російських обстрілів на Луганщині. Фото: телеграм-канал Сергія Гайдая

Росіяни постійно обстрілюють населені пункти регіону, однак лише за останні кілька днів з Лисичанська до лікарень потрапили щонайменше шестеро поранених. У місті обстріляли споруди поблизу колишнього заводу “Донсода” й Склозаводу, а також декілька будинків поблизу. Загалом руйнування налічили в 14 спорудах. 

“Стає важче, але наші військові стримують ворога одразу з трьох боків. Боронять Сєвєродонецьк та не дозволяють просунутися до Лисичанська. Тим не менш росіяни близько, від чого страждає населення і руйнуються будинки. Люди розуміють, що можуть опинитися в пастці росіян, як у Сєвєродонецьку. Тому готові виїжджати до безпечних регіонів України. Щоправда, наприклад, до майже зруйнованого Привілля з кожним днем діставатися все складніше. Втім, і волонтери, і поліцейські, і рятувальники роблять усе можливе”, – розповів Гайдай. 

Фото: телеграм-канал Сергія Гайдая
Фото: телеграм-канал Сергія Гайдая

Минулої доби з авіації, мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню російські військові обстріляли Сєвєродонецьк, де поцілили по території заводу “Азот” та багатоповерхівках, Тошківку, Вікторівку, де знищили три будинки, Устинівку, Миколаївку, де зруйнували чотири будинки, Борівське, Метьолкіне, Білу Гору, Ниркове, де знищили шість будинків, Врубівку та Гірське, де знищили 14 будинків. 

Попри важку ситуацію минулої доби в регіоні не загинула жодна цивільна людина. 

Нагадаємо, що минулої доби на Луганщині росіяни вбили трьох цивільних та поранили жінку. 

Фотографія обкладинки: телеграм-канал Сергія Гайдая

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter