З фігуранта “справи 26 лютого” Мустафи Дегерменджі зняли судимість

Дата: 04 Лютого 2020
A+ A- Підписатися

Підконтрольний Кремлю Центральний суд міста Судак ухвалив рішення про дострокове припинення умовного терміну і зняття судимості з фігуранта так званої “справи 26 лютого” Мустафи Дегерменджі. 

Про це повідомили в “Кримській солідарності”.

⚡️ С МУСТАФЫ ДЕГЕРМЕНДЖИ СНЯТА СУДИМОСТЬВ отношении бывшего фигуранта дела «26 февраля» Мустафа Дегерменджи вынесено …

Опубліковано Крымская солидарность Вівторок, 4 лютого 2020 р.

Клопотання про скасування умовного засудження та зняття судимості захист чоловіка подав наприкінці минулого року. Під час засідання ні прокурор, ні представник УФСВП не заперечували проти клопотання. Адвокат надав у суді документи про його працевлаштування, характеристики та виписку з трудової. У результаті суддя ухвалив позитивне рішення. Вирок, як зазначили активісти, набуде чинності за 10 днів.

“Радий, що сьогодні все так вийшло. Результатом задоволений. І, чесно, не очікував”, – розповів уже ексфігурант “справи 26 лютого”.

Як відомо, російська влада звинувачує сімох кримськотатарських активістів у масових заворушеннях 26 лютого 2014 року. Того дня тисячі кримчан вийшли на мітинг до кримського парламенту – як прихильники, так і противники територіальної цілісності України.

Окрім Дегерменджі, у “справі 26 лютого” також фігурують Алі АсановЕскендер КантеміровТалят ЮнусовЕскендер ЕмірвалієвАрсен Юнусов та Ексендер Небієв.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter