Ютуб видалив трансляцію медіамарафону “Лютий Life” через скарги на “шахрайські дії або спам”

Дата: 28 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

Ютуб уранці 28 лютого видалив трансляцію медіамарафону “Лютий Life” від медіацентру Kharkiv Media Hub, яка розпочалася днем раніше, через скарги користувачів на нібито шахрайські дії або спам.

Про це йдеться на сайті проєкту “Детектора медіа” – Media Sapiens.

Скриншот з відео

Як повідомив співкоординатор проєкту Дмитро Кутовий, санкції наклали через скарги користувачів на нібито шахрайські дії або спам.

Kharkiv Media Hub відновив трансляцію марафону за іншим посиланням та оскаржив санкції.

Кутовий висловив абсолютну впевненість у тому, що контент повернуть на платформу.

“Ми, безумовно, маємо все в запису. Все повернеться, і все наші глядачі побачать”, – сказав він в ефірі другого дня медіамарафону.

Організатори “Лютий Life” поставили за мету розповісти про спротив України та Харкова російській навалі й зібрати донати на допомогу Збройним силам України, а також постраждалим від війни.

Під час марафону транслювали виступи українських музикантів та культурних діячів, інтерв’ю і сюжети з волонтерами, військовими, журналістами, ввімкнення з благодійного забігу волонтерів з Харкова на Донбас, під час якого учасники мали за 40 годин дістатися з Харкова до Краматорська. Стартував забіг з Північної Салтівки – району Харкова, що найбільше постраждав від російських обстрілів.

Про те, як і за що карають вітчизняних користувачів в інтернеті, ZMINA розповідала в матеріалі

Свобода слова і війна: за що блокують українців у соцмережах і чи є сенс позиватися до Мети?

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter