YouTube позначив фільм з Путіним про окупацію Криму як неприйнятний

Дата: 12 Березня 2021
A+ A- Підписатися

Відеосервіс YouTube встановив подвійне попередження на пропагандистський фільм про анексію Криму російського телеведучого Андрія Кондрашова “Крым. Путь на Родину”.

Про це пише російське видання “Медуза“.

Зазначається, що перед переглядом стрічки з’являється плашка “Це відео може бути неприйнятним для деяких глядачів” (“This video may be inappropriate for some users”).

А якщо користувач погоджується продовжити перегляд, то з’являється ще одне попередження: “Цей контент, на думку учасників спільноти YouTube, містить матеріали, які можуть налякати або шокувати деяких користувачів” (“The following content has been identified by the YouTube community as inappropriate or offensive to some audiences”).

Після цього користувачеві знову потрібно натиснути кнопку згоди на перегляд.

Автор фільму пов’язав появу позначки в YouTube з майбутньою річницею анексії Криму, оскільки, за його словами, на цей час припадає “сплеск переглядів фільму”. На думку Кондрашова, комусь може не подобатися, що його фільм показують у російських школах, “щоб розповісти учням, що було”.

Фільм “Крым. Путь на Родину” розповідає про окупацію Криму Російською Федерацією. Більшу його частину становить інтерв’ю президента Росії Володимира Путіна. У ньому Путін визнав, що скерував до Криму військових РФ, що стало ще одним доказом для Європейського суду з прав людини ефективного контролю РФ над Кримським півостровом.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter