Виховательку дитсадка та блогерку Олену Наумову, яку окупанти викрали в Херсоні, звільнили з полону

Дата: 07 Вересня 2022
A+ A- Підписатися
Херсонську блогерку та виховательку дитсадка Олену Наумову, яку російські окупанти викрали 23 серпня, відпустили на свободу. Наразі жінка готується виїхати з окупованого Херсона.
 
Про це повідомив журналіст Осман Пашаєв.
 
Фото: Суспільне

“Олена Наумова на волі. Наразі троє з чотирьох в’язнів, долею яких опікувалася в тому числі наша команда, вільні. Ми не тільки писали статті трьома мовами, але й робили запити до окупаційної поліції Херсона, до воєнної комендатури окупантів і на “телефон довіри ФСБ” у Москві”, – йдеться в повідомленні.

Пашаєв також додав, що про звільнення херсонської виховательки він з командою дізнався через день після того, як вона опинилася на волі. Але були зобов’язання не розголошувати цю новину, доки Олена Наумова не перебуватиме в безпеці. 

Звільнення жінки підтвердив і її син Микола.

“Олену звільнили. Прошу до неї в гості не навідуватися, бо, по-перше, її там не має. А по-друге, за нею слідкують і візити створять проблеми”, написав він у фейсбуці.

Крім того, чоловік закликав не намагатися шукати Наумову в Херсоні, адже жінка готується до виїзду з міста. Тож син попросив не привертати до неї зайвої уваги.

Нагадаємо, Олену Наумову росіяни викрали прямо з власного помешкання, близько 11-ї години 23 серпня.

Жінка вела блог у тіктоку, в якому розповідала про життя в окупації, а також висловлювала підтримку Україні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter