Вранці окупанти вдарили по обʼєкту цивільної інфраструктури в Запоріжжі, є потерпілі

Дата: 06 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

Вранці 6 вересня, у середу, росіяни обстріляли один з районів Запоріжжя. Внаслідок цього поранення дістали двоє цивільних. 

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко

“Сьогодні, о 10:24, ворог завдав ракетного удару по одному з районів міста Запоріжжя. Внаслідок атаки зазнав руйнувань об’єкт цивільної інфраструктури. Наразі відомо про двох постраждалих осіб – працівників підприємства”, – зазначив він.

Внаслідок вибухової хвилі в кількох багатоповерхівках та закладах освіти повилітали вікна.

Наразі всі відповідні служби працюють над усуненням наслідків атаки.

У місцевій поліції додали, що за минулу добу окупанти завдали 94 ударів з різних видів озброєння. окупаційні війська застосували авіацію, артилерію, БПЛА та РСЗВ по населених пунктах Пологівського та Василівського районів. Зруйновано переважно житлові будинки населення.

Внаслідок авіаудару по Новоданилівці поранення дістали троє людей. Чоловіка 56 років і двох жінок 57 та 58 років доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Правоохоронці зібрали докази воєнних злочинів і відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України – “Порушення законів та звичаїв війни”.

Нагадаємо, що впродовж 3 вересня, неділі, російські окупанти гатили по Харківщині, Запоріжжю, Донеччині та Херсонщині, ціливши по цивільній інфраструктурі, приватних будинках, адмінбудівлі та навчальному закладі. Внаслідок цього поранення дістали 14 людей, загинули ще двоє. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter