Вранці окупанти обстріляли село Станіслав Херсонської області, там загинула 81-річна жінка

Дата: 02 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Вранці 2 листопада російська окупаційна армія здійснила обстріл селища Станіслав Херсонської області. Внаслідок ворожої атаки загинула 81-річна жінка. 

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Обстріл стався близько 4:00 години ранку. Жінка загинула на подвір’ї домоволодіння. 

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднане з умисним вбивством.

У поліції Херсонської області розповіли, що впродовж минулої доби загинули двоє та дістали поранення четверо цивільних. З лівого берега Дніпра російська армія обстрілювала населені пункти Херсонського та Бериславського районів. Окупанти били по цивільних інфраструктурних об’єктах із РСЗВ, артилерії, мінометів, авіації та БпЛА.

Фото: поліція Херсонської області

З тактичної авіації росіяни випустили керовані бомби по Бериславу, Одрадокам’янці, Новобериславу, Червоному Маяку, Львовому, Новокаїрах та Крупиці.

У Бериславі через вибухи керованих бомб знищена будівля дитячого садочка, в Одрадокам’янці та Новобериславі – пошкоджені будинки, а у Червоному Маяку – водонапірна вежа та автомобіль. У Львовому зруйнована автобусна зупинка та пошкоджені автомобілі.

Крім того, армія РФ скинула боєприпаси з дронів на Зміївку, внаслідок вибухів загинув 43-річний чоловік. Ще один 66-річний місцевий житель отримав уламкові поранення голови та руки. Мінометним вогнем росіяни вкрили Молодіжне, поранення дістала 71-річна жінка.

Фото: поліція Херсонської області

Також внаслідок ворожого артилерійського обстрілу центральної частини міста загинула 52-річна працівниця Херсонської міської військової адміністрації. Поранення дістали двоє її колег: у 60-річної жінки травматична ампутація передпліччя та поранення живота, у 44-річного чоловіка – вибухова травма та уламкові поранення різних частин тіла. У навколишніх багатоповерхівках пошкоджені вікна та балкони.

Нагадаємо, що 30 жовтня війська РФ випустили по Херсонщині близько 450 снарядів, унаслідок цього загинула одна людина, ще 16 отримали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter