Вранці окупанти обстріляли Чугуїв, удень – Харків: є потерпілі

Дата: 22 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Окупанти вдарили по центральній частині Чугуєва, поранено щонайменше семеро людей. Згодом російські військові також обстріляли Харків. Станом на 14:40 відомо про девʼятьох потерпілих.

Про це повідомляє очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Наслідки обстрілу Харківщини. Фото: Поліція Харківської області

Так, серед потерпілих у Чугуєві – 28-річний чоловік та жінки 22, 55, 65, 77 років. Згодом медики госпіталізували ще 41-річну жінку. Також по допомогу звернулася жінка 42 років.

О 13:45 окупанти завдали удару по Харкову. За попередньою інформацією, керованим боєприпасом. Є загоряння на цивільній автозаправній станції, пошкоджено кафе.

Наслідки обстрілу Харківщини. Фото: Поліція Харківської області

Є загоряння в багатоквартирному житловому будинку, пошкодження автомобілів. Водій тролейбуса – у важкому стані. 

Інформація щодо потерпілих уточнюється, але наразі медики надають допомогу девʼятьом постраждалим, які отримали вибухові травми.

Наслідки обстрілу Харківщини. Фото: Поліція Харківської області

Нагадаємо, що понад 14 тисяч людей виїхали за останні дні в Харківській області через загострення бойових дій та збільшення кількості обстрілів.

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців висловило стурбованість тим, що умови життя в Харкові, де вже проживають 200 тисяч внутрішньо переміщених осіб, можуть стати ще важчими, якщо наземні штурми та повітряні атаки продовжаться.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter