Впродовж минулої доби у Харківській області окупанти поранили десятьох людей

Дата: 26 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Минулої доби унаслідок обстрілів Харківщини армією РФ постраждали десятеро цивільних. Відомо, що через постійні обстріли окупантів з області вже евакуювали понад 11 000 людей.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Чугуївському районі внаслідок кількох обстрілів постраждало п’ятеро людей, пошкоджено приватні будинки.

“19:18 Чугуївський р-н, Печенізька ТГ, с. Печеніги. Внаслідок обстрілу постраждали 3 людини.
18:35 смт Печеніги Чугуївського району. Обстріл С-300, внаслідок якого пошкоджено приватні будинки. Отримала поранення 1 людина. 18:30 м. Чугуїв. Влучення ракети по місцевості, внаслідок чого пошкоджено приватний будинок, отримала поранення 1 особа”, – написав посадовець.

Росіяни також обстріляли селище Куп’янськ-Вузловий з артилерії, там пошкоджені дві автівки: цивільна та машина швидкої допомоги. Постраждали 5 людей, серед них фельдшер.

У поліції області уточнили, що 25 травня до правоохоронців надійшло повідомлення про обстріл села Осиново в Куп’янському районі.

“Пошкоджений автомобіль швидкої допомоги. Постраждали 58-річний водій, 52-річний фельдшер і 64-річна пацієнтка. Також понівечена цивільна автівка, в якій знаходилися 62-річний чоловік та 58-річна жінка”, йдеться у повідомленні.

В поліції додали, що постраждалі перебувають у важкому стані.

Крім того, у Куп’янському районі у селі Приколотне внаслідок потрапляння двох КАБів пошкоджено дах та вікна складської будівлі та два житлових будинки, розташованих поруч.

Крім того, у селі Копанки Ізюмського району артобстрілом в полі пошкоджено техніку трактор та кран.

За словами Синєгубова із Чугуївського, Харківського, Богодухівського районів евакуювали 11 тисяч 117 людей.

Нагадаємо, у Харкові збільшилася кількість загиблих унаслідок вчорашнього удару росіян по будівельному гіпермаркету “Епіцентр”, наразі відомо про 12 людей, крім того, постраждали щонайменше 43 цивільних. 16 людей досі вважаються зниклими безвісти.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter