Впродовж минулої доби армія РФ чотири рази обстріляла Нікополь: поранені пенсіонерка та її онука

Дата: 16 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

Впродовж доби 15 грудня армія РФ чотири рази обстрілювала Нікополь, унаслідок цього постраждали літня жінка та її 16-річна онука.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Наслідки обстрілу Нікополя російськими військами. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

Чотири рази протягом дня під прицілом агресора був Нікополь. Гатив по районному центру з важкої артилерії. Випустив зо півтора десятка снарядів”, повідомив Лисак.

За його даними, постраждали бабуся з онукою. 83-річну жінку з мінно-вибуховою травмою й пораненням обличчя медики ушпиталили, а 16-річна дівчинка лікуватиметься вдома.

Зазначається, що у місті пошкоджені магазин, 14 приватних будинків, 10 господарських споруд. Понівечені 3 гаражі, 7 парників, авто, декілька ліній електропередач та газогін.

Наслідки обстрілу Нікополя російськими військами. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

Лисак також додав, що пізно ввечері 15 грудня на Дніпропетровщині працювала ППО. Оборонці знищили два “шахеди” над Синельниківським районом.

Уламки впали на будівлю приватного підприємства, там зайнявся дах, але рятувальники вчасно загасили вогонь. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, у ніч проти 16 грудня уламки збитих російських дронів пошкодили цивільну інфраструктуру в Херсонській області, також поранень зазнали троє цивільних. Крім того, за минулу добу через обстріли окупантів в області ще четверо людей отримали порання.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter