Впродовж доби окупанти поранили двох жителів Донеччини – у Гірнику та Зоряному

Дата: 27 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

26 лютого російські військові поранили двох жителів Донеччини. Загалом з початку повномасштабного вторгнення окупанти поранили 3096 та вбили 1387 мешканців Донецької області. Однак наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко

Фото: Поліція Донецької області

Так, двох ракетних ударів зазнав Мирноград. За попередньою інформацією, росіяни обстрілювали місто ракетами класу С-300, пошкодивши чотири приватні будинки та стадіон. За попередніми даними, минулося без жертв.

На Волноваському напрямку під обстрілами перебувають Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка.

Крім того, окупанти поцілили по Курахівській громаді. Так, росіяни поранили одну людину і пошкодили чотири будинки в Гірнику. У Гострому пошкодили будинок і крамницю. Ще один будинок частково зруйнували в Курахівці.

За словами Кириленка, вночі зафіксували обстріли Мар’їнської та Очеретинської громад.

В Авдіївці протягом ночі були поодинокі “прильоти”, а зранку відбулося два масованих обстріли по житловій та промисловій зонах.

На Горлівському напрямку, у Костянтинівці, одна людина дістала поранення. Там унаслідок обстрілу пошкоджено три будинки. Також один будинок зазнав руйнувань у Предтечиному.

Фото: Поліція Донецької області

У Бахмуті впродовж доби окупанти пошкодили дев’ять багатоповерхівок і дитсадок. Шість будинків пошкодили у Васюківці Соледарської територіальної громади.

На Лисичанському напрямку зафіксовано обстріли Сіверська та околиць громади.

Нагадаємо, що впродовж доби 25 лютого окупанти вбили трьох мирних жителів Донеччини – двох у Бахмуті та одного в Новопокровську. Ще четверо людей в області дістали поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter