Вночі війська окупантів вбили на Херсонщині цивільного чоловіка

Дата: 03 Березня 2024
A+ A- Підписатися
Вночі 3 березня російські окупанти обстріляли село Понятівка Херсонської області, внаслідок чого загинув чоловік.
 
Про це повідомив керівник ОВА Олександр Прокудін.
 

“Цієї ночі окупанти вкрили вогнем село Понятівка Дар’ївської громади. На жаль, травми, несумісні з життям, отримав чоловік 1966 року народження”, – йдеться у повідомленні.

Він додав, що тіло загиблого чоловіка з-під завалів дістали рятувальники.

Також, за даними поліції Херсонщини, минулої доби в області внаслідок російських атак одна людина загинула та три отримали поранення, серед них двоє поліціянтів.

Правоохоронці уточнили, що в Станіславі внаслідок артилерійського обстрілу загинув 53-річний чоловік. Також там пошкоджено приватний будинок та газогін.

Також російські військові кілька разів атакували Осокорівку. Били з артилерії, використовували дрони-камікадзе типу FPV та ударні безпілотники. Внаслідок ударів поранення отримали двоє поліціянтів. Постраждалих доправили до лікарні, де їм надали необхідну медичну допомогу. 

“У Херсоні під ворожим обстрілом були центр, Корабельний та Дніпровський райони. Зафіксовано пошкодження багатоповерхових, приватних будинків та відділення пошти. В результаті одного з влучань артилерії в Дніпровському районі постраждала 79-річна херсонка. Жінку з осколковими пораненнями госпіталізували до лікарні”, – зазначили в поліції.

Раніше ZMINA повідомляла, що 2 березня російські війська обстріляли з артилерії Станіславську громаду на Херсонщині, там загинув 53-річний чоловік. Крім того, минулої доби окупанти поранили двох поліціянтів у Бериславі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter