Вночі росіяни обстріляли Дніпро, десятеро людей постраждали (оновлено)

Дата: 24 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 24 серпня росіяни вдарили по Дніпру ракетами. Одна з них влучила у транспортний обʼєкт. Постраждали десятеро людей. 

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Фото: Сергій Лисак

“Серед ночі – потужні вибухи у Дніпрі. Ворог вдарив по місту ракетами. Одну з них збили захисники з Повітряного командування “Схід”. Але є й влучання. Руйнувань зазнав транспортний об’єкт. Постраждали семеро людей – троє чоловіків та четверо жінок, від 32 до 55 років. Здебільшого у них рвані рани та осколкові поранення”, – написав Лисак вранці.

Згодом кількість постраждалих збільшилася до десяти.

Фото: Сергій Лисак

“Зараз в лікарні – троє людей. Це 55-річна жінка, чоловіки 33 та 48 років. Вони у стані середньої тяжкості.
На фото – єдине, на що здатен “руський мир”. Нищити все, до чого торкається. Такий вигляд має транспортний об’єкт, по якому терористи поцілили вночі”, – додав очільник ОВА.

Руйнувань зазнали близько 10 обʼєктів. Серед них банк, заправка, готель, агрофірма, виробництво меблів, адмінбудівля. Понівечені 15 кіосків. 

Крім того, пошкоджені два житлові будинки, 3 автобуси та кілька авто, контактна тролейбусна мережа, водо- і газогони.

Інформація щодо руйнувань ще уточнюється.

Фото: Сергій Лисак

Нагадаємо, що зранку 22 серпня, у вівторок, російські окупанти вдарили по місту Кривий Ріг Дніпропетровської області. За попередніми даними, постраждала одна людина, пошкоджено 20 приватних будинків. Внаслідок удару постраждала енергетична інфраструктура, тому декілька лікарень перейшли на генератори.

Нагадаємо, що 11 серпня російські війська вдарили з артилерії по Нікополю Дніпропетровської області. Через обстріл поранення дістала літня жінка. Тоді росіяни також пошкодили 15 житлових будинків, шість господарчих споруд, автомобіль та п’ять ліній електропередач.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter