Уночі на будівлях ОП та уряду транслюватимуть відео про злочини проти кримських татар

Дата: 18 Травня 2020
A+ A- Підписатися

Починаючи з ночі на 18 травня на будівлях Офісу президента та Кабінету Міністрів показують відеоінсталяції про злочини радянської влади й РФ проти кримськотатарського народу. Адже 18 травня Україна та весь світ вшановують пам’ять жертв геноциду кримськотатарського народу

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

18 травня орієнтовно з 21:00 на будівлю Офісу президента України проєктуватиметься інсталяція, яка нагадає всім про злочини радянської влади й злочини РФ сьогодні проти кримськотатарського народу.

Окрім того, інсталяцію покажуть на будівлі Кабінету Міністрів України, так само орієнтовно о 21:00, 18, 19 та 20 травня.

Водночас, як повідомляє Офіс президента, 18 травня в межах проєкту “Всеукраїнська школа онлайн” для учнів середніх і старших класів відбудеться спеціальний урок, присвячений Дню пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

В уроці візьмуть участь заступниця постійного представника президента України в Автономній Республіці Крим Таміла Ташева, кінорежисер і сценарист Наріман Алієв, головна редакторка онлайн-видання “Українська правда” Севгіль Мусаєва та народна артистка України Джамала. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter