Внаслідок російської атаки на Кіровоградщині є влучання, одна людина дістала поранення

Дата: 16 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

16 жовтня російські військові всю ніч обстрілювали Кіровоградщину. Внаслідок влучання ракет та дронів одна людина дістала поранення. 

Про це повідомив очільник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович

Ілюстративне зображення. Фото: Суспільне Кропивницький

“Всю ніч ворог тероризував Кіровоградщину ракетами та дронами. Працювало ППО. Є збиття, на жаль є й влучання. Одну людину доставлено в лікарню. Руйнувань цивільної інфраструктури немає. Дякуємо нашим славним Збройним Силам України за те, що ми живі! Разом ми сильні! Україна переможе!” – написав він. 

Повітряна тривога на Кіровоградщині тривала з 00:29 до 3:17 та з 3:56 до 5:02 ранку.

У ніч проти 16 жовтня армія РФ атакувала Україну з кількох напрямків, застосувавши балістичне озброєння, керовані авіаційні ракети та ударні дрони.

“Авіаційними ракетами атаковано північні та східні регіони України, шахеди противник направив у різних напрямках, зокрема на захід. У результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 11 “Shahed-136/131”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що впродовж тижня російські війська завдали по Україні 21 ракетний та 432 авіаційні удари, а також здійснили 386 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та об’єктах цивільної інфраструктури. Внаслідок цих атак загинули майже 30 цивільних. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter