Внаслідок нічних обстрілів Дніпропетровщини дві жінки отримали поранення

Дата: 01 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

Уночі проти 1 серпня російські військові обстріляли Нікополь та Марганець, що на Дніпропетровщині. Внаслідок цього дві жінки зазнали поранень.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Уламок від снаряда “Граду” на дитячому ліжку. Фото: Валентин Резніченко

“Понад 60 приходів з “Градів” по Марганцю та Червоногригорівській громаді. Російська армія умисно цілила по житлових кварталах – по людях, які в цей час спали”, – написав він.

За даними Резніченка, внаслідок обстрілу поранені двоє жінок. Одна з них госпіталізована. Вона у важкому стані.

У Марганці пошкоджено вісім приватних будинків. В одному з них спали шестеро дітей, наймолодшій – два роки. Усіх врятовано, вони неушкоджені. Обстрілом зачепило кафе та швейне виробництво. Виведено з ладу електромережу. Місто частково без світла.

“У Червоногригорівській громаді понівечено з три десятки приватних будинків та автівки місцевих мешканців. Зачепило й лінію електропередач. Кілька вулиць Червоногригорівки без електрики”, – зазначив очільник області.

У Криворізькому районі ворог ударив зі ствольної артилерії по Зеленодольській громаді. Обійшлося без жертв та руйнувань.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу російськими військовими в ніч на 29 липня Нікополя на Дніпропетровщині пошкоджені шість приватних будинків та господарчі споруди. Попередньо без жертв. Окупанти випустили понад 40 реактивних снарядів із “Градів”. Окрім будинків та господарчих споруд, унаслідок обстрілу зачепило лінію електропередач.

Фото обкладинки: Валентин Резніченко

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter