Внаслідок нічного обстрілу Полтавщини постраждали троє людей, серед яких – дитина

Дата: 16 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 16 жовтня окупанти атакували ракетами та БпЛА Миргородський район Полтавщини. Унаслідок обстрілу поранилися двоє дорослих і 10-річна дитина.

Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Ілюстративне зображення. Фото: ДСНС України

“На щастя, влучань у цивільну чи критичну інфраструктуру немає. Проте уламки ракети пошкодили кілька приватних будинків. За попередньою інформацією, постраждало троє людей, серед них одна десятирічна дитина. Всі доставлені до лікарні. Загиблих немає”, – наголосив він.

За ніч у Полтавській області про повітряну тривогу сповіщали тричі, загалом вона тривала майже чотири години.

Як пише “Суспільне”, від початку жовтня це третій обстріл Миргородського району, про який повідомляли офіційно. 7 жовтня через ракетний обстріл були пошкоджені дев’ять приватних будинків. Також про звуки вибуху повідомляли 11 жовтня.

Нагадаємо, 22 вересня російські війська завдали ракетних ударів по Кременчуку на Полтавщині. Окупанти поцілили в цивільну інфраструктуру, унаслідок цього загинула одна людина. Поранення дістали 55 людей, серед яких шестеро – діти. 

Мер додав, що міська рада надасть усім потерпілим матеріальну допомогу. Всі, кого госпіталізували, отримають по 25 тисяч гривень, а ті, хто зазнав легких травм і лікується амбулаторно, – по 10 тисяч гривень. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter