Влада Києва просить жінок з дітьми та літніх людей поки не повертатися до столиці

Дата: 29 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Київська військова адміністрація просить студентів, жінок із маленькими дітьми, людей похилого віку не повертатися у столицю.

Про це йдеться у телеграм-каналі відомства. 

Наслідки ракетного удару у Шевченківському районі Києва, який стався увечері 28 квітня 2022 року

Військова адміністрація відзначає помітне пожвавлення життя у столиці. Все більше людей на вулицях та автівок на дорогах. Утім, загроза для Києва не зникла, а вчорашні ракетні удари є цьому підтвердженням.

“Враховуючи останні події, пов’язані із пожежами на нафтобазах, підривами складів боєприпасів на території РФ, а також риторикою путінських пропагандистів, можна сказати, що така загроза, навпаки, зросла. Ми просимо не повертатися студентів, жінок із маленькими дітьми, людей похилого віку”, – мовиться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 квітня одразу після 20-ї години у Києві пролунали два вибухи – російські ракети влучили в інфраструктурний об’єкт у Шевченківському районі та багатоповерховий будинок поруч. 

 

В результаті влучання ракети у 25-поверховий будинок постраждали 10 людей, 4 з них госпіталізовані. Також під завалами будинку знайшли одну загиблу людину.

Кличко додав, що усього за понад 2 місяці повномасштабного вторгнення Росії в столиці поранені 435 мирних жителів. Трохи більше 100 загинули, серед них – 4 дитини.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter