Війська РФ завдали чергового масованого ракетного удару по українській інфраструктурі

Дата: 31 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

Зранку 31 жовтня російські війська завдали масованого ракетного удару по Україні. Голови областей і міст повідомляють про удари по обʼєктах інфраструктури.

Фото з відкритих джерел

Вибухи пролунали у Вінницькій, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Львівській областях, а також у Харкові та Запоріжжі.

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив про удар по одній із громад області. Працює протиповітряна оборона. В області запроваджують обмеження електроенергії.

Мер Києва Віталій Кличко заявив про удари по обʼєктах критичної інфраструктури, частина столиці знеструмлена. В деяких районах немає водопостачання.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про два “прильоти” по обʼєкту критичної інфраструктури.

У Черкаській області від ракет також постраждав обʼєкт критичної інфраструктури – частину області знеструмлено.

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов повідомив про збиття ракети. Вона впала на цивільні обʼєкти, потерпілих немає.

Над Львівською областю збили ракети окупантів, повідомив очільник ОВА Максим Козицький. Деталі обіцяє надати згодом.

На Кіровоградщині російські ракети поцілили в один з енергетичних об’єктів у районі Світловодська, написав очільник ОВА Андрій Райкович. Попередньо без жертв. Триває ліквідація наслідків пожежі.

У Запоріжжі пошкоджено енергетичний обʼєкт. У місті подекуди відімкнено енергопостачання. Інформація щодо потерпілих та щодо масштабів ушкоджень уточнюється, повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Також ракетами окупанти атакували Миколаївську область, повідомив очільник ОВА Віталій Кім. Частина ударної хвилі пройшла від Миколаєва на північний захід. Ще небагато ракет залетіли до зони на півдні.

Нагадаємо, що російська армія вночі та зранку 10 жовтня завдала масованого ракетного удару по багатьох регіонах України, зокрема Києву та Київщині, Запоріжжі, Полтавщині, Дніпру та Дніпропетровщині, Львову, Миколаєву, Тернополю та Хмельницькому, Житомирщині та Сумщині, Прикарпаттю.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter