Війська РФ обстріляли касетними боєприпасами Запорізьку область, є постраждалі

Дата: 11 Травня 2023
A+ A- Підписатися

10 травня армія РФ вкотре завдала ударів по мирних містах і селах Запорізької області. Від касетних снарядів постраждали 8 мирних жителів, троє з них – працівники швидкої допомоги.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Наслідки обстрілу Запорізької області росіянами. Джерело: Запорізька ОВА

“Після 70 обстрілів зафіксовано понад три десятки руйнувань у 20 населених пунктах. 60 разів ворог бив з артилерії, 5 з РСЗВ, наніс 3 авіаційних удари та один ракетний, здійснив одну атаку з БПЛА”, – йдеться в повідомленні.

Обстріли російських військ понівечили приватні будинки, автівки, майно жителів, соціальні заклади та комунальні мережі в Гуляйполі, Оріхові, Степногірську та навколишніх селах.

З РСЗВ росіяни масовано атакували селище Малокатеринівку — там восьмеро людей постраждали від касетних снарядів. Троє з них — працівники швидкої допомоги, які прибули на виклик. Поранення отримали й місцеві жителі — троє чоловіків та дві жінки. Зараз їм надають необхідну допомогу.

Нагадаємо, у ніч проти 8 травня російські окупанти обстріляли Запорізький район. Унаслідок цього зайнялася пожежа, одна людина загинула. Ще одну вдалося врятувати, діставши з-під завалів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter