Війська РФ обстріляли школу на Донеччині: загинули вчителька та головна бухгалтерка

Дата: 30 Червня 2023
A+ A- Підписатися
Уранці 30 червня війська РФ обстріляли школу в селі Сергіївка Донецької області, унаслідок цього загинули дві працівниці навчального закладу, ще шестеро людей дістали поранення.
 
Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.
 

“30 червня 2023 року близько 11:20 окупаційні війська РФ вдарили, ймовірно, з реактивних систем залпового вогню по с. Сергіївці Покровського району. Влучання відбулось на території місцевої школи, у якій на момент обстрілу перебували 12 цивільних – представники адміністрації, вчителі й технічний персонал”, йдеться у повідомленні.

Унаслідок обстрілу загинули 56-річна вчителька початкових класів та 44-річна головна бухгалтерка.

Окрім того, шестеро інших співробітників зазнали тілесних ушкоджень серед них четверо чоловіків віком від 54 до 69 років та двоє жінок 24 і 34 років.

У прокуратурі зазначили, що частину будівлі школи зруйновано, розбито класні кімнати, кабінети та інші приміщення, знищено меблі та шкільний інвентар. 

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, на початку червня російські війська прицільно обстріляли школу у Торецьку на Донеччині. У приміщенні навчального закладу розташований пункт незламності. Через обстріл поранення отримали двоє цивільних. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter