Від поранень на фронті загинув працівник швидкої з Черкащини Максим Гуреля

Дата: 25 Січня 2023
A+ A- Підписатися

Внаслідок отриманих на фронті поранень загинув працівник Черкаської станції швидкої медичної допомоги Максим Гуреля.

Про це розповіли в Черкаському центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Фото: Черкаський центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Колеги загиблого кажуть, що хоча він працював з ними не довго, але вся його родина так чи інакше була пов’язана з екстреною медициною Черкащини.

“Максим був призваний з нашого колективу з 18 липня 2022 року. Протягом усього цього часу їхній підрозділ був на передових позиціях проти рашистських загарбників”, – розповіли вони. 

У січні під час бойового завдання на Луганщині Гуреля отримав множинні поранення, а тому його шпиталізували до лікарні в Дніпрі. Після кількох операцій 23 січня його серце зупинилося. 

Загиблому захиснику України було 36 років. 

“Тяжко висловити слова співчуття, адже так не повинно бути. Молоді люди мають беззаперечне право на життя: виховувати дітей, обіймати коханих, дбати про батьків, планувати життя, розбудовувати країну. Ціною власного життя Максим Гуреля захищав усіх нас”, – каже його колега Ірина Назарок

У Гурелі залишилося двоє дітей, дружина та батьки. 

За даними МОЗ, унаслідок повномасштабного російського вторгнення загинуло вже щонайменше 24 медики, а ще понад шість десятків отримали поранення. 

Нагадаємо, що в боях під Бахмутом на Донеччині, захищаючи країну від російського вторгнення, загинув фігурист Дмитро Шарпар.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter