Важкохворого політв’язня Бекірова примусово доставлятимуть до суду

Дата: 06 Вересня 2019
A+ A- Підписатися

Підконтрольний Кремлю Центральний районний суд Сімферополя ухвалив рішення про примусовий привід і Примусове доставлення особи до дізнавача, слідчого, прокурора або до суду в разі неявки за їхнім викликом без поважних причин. Привід проводиться працівниками органів дізнання або судовими приставами. до зали суду важкохворого політв’язня Едема Бекірова. 

Про це повідомляють на сторінці ініціативи “Кримський процес” у фейсбуку. 

Суд обязал доставить тяжелобольного Бекирова приводом. Сегодня в центральном районном суде города Симферополя, было…

Gepostet von Крымский Процесс am Freitag, 6. September 2019

Бекіров не з’явився на засіданні щодо своєї справи через погане самопочуття. У відповідь на це суддя Сергій Деменок постановив привести важкохворого активіста на наступне засідання, яке відбудеться 13 вересня, силоміць. 

Нагадаємо, що наприкінці серпня Бекірова випустили із СІЗО. 

Як відомо, про критичний стан здоров’я Едема Бекірова і Жителя селища Новоолексіївка Херсонської області Едема Бекірова російські силовики затримали на в’їзді до Криму вранці 12 грудня минулого року. Він прямував до півострова для відвідування 78-річної матері та родичів. Пізніше його доставили в будівлю ФСБ Росії в Сімферополі. Бекірову закидають розповсюдження і транспортування більш ніж 10 кілограмів тротилу і 190 бойових патронів. , який має першу групу інвалідності, вже неодноразово розповідали його захисники та родичі: за п’ять місяців, проведених у СІЗО, в нього почали з’являтися виразки на ногах, мучать судоми, а інсулін в ізоляторі йому колють тричі на день. Наприкінці травня чоловіку різко стало погано: він почав кашляти кров’ю та задихатись.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter