Ватажкам бойовиків так званих “ЛНР” та “ДНР” вручили партквитки “Єдиної Росії”

Дата: 05 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

Ватажки бойовиків так званих “ЛНР” та “ДНР” Леонід Пасічник та Денис Пушилін отримали партквитки провладної російської партії “Єдина Росія”. Документи особисто їм вручив очільник путінської політсили – Дмитро Мєдвєдєв.

Про це повідомили на сайті партії.

Фото: donprees.com

Там зазначили, що перед відкриттям третього етапу з’їзду партії відбулася “урочиста церемонія”, під час якої Мєдвєдєв вручав партквитки російським чиновникам та депутатам Держдуми РФ.

Партквитки отримали і ватажки бойовиків так званих “ЛНР” та “ДНР”, але водночас у Кремлі продовжують заперечувати свою причетність до війни на Донбасі.

1 грудня депутат Держдуми Росії Віктор Водолацький заявив, що перші 100 жителів Донбасу отримали партійні квитки від “Єдиної Росії”.

І хоч у статуті партії Путіна існує “кандидатський мінімум”, для мешканців ОРДЛО цю норму змінили, бо “ці жителі Донбасу вже довели, що є справжніми патріотами Росії“.

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що так російська партія влади рятує падіння своїх рейтингів на тлі катастрофічної епідемічної ситуації та тотального обмеження прав і свобод людей в Росії.

У МЗС наголосили, що натомість у Москві ніяк не можуть віддати наказ своїм бойовикам дотримуватися режиму припинення вогню, розблокувати роботу КПВВ, припинити перешкоджати молоді, яка шукає кращого життя на підконтрольній Україні території, та забезпечити міжнародним гуманітарним організаціям безперешкодний допуск до всіх затриманих.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter