В суд передані справи 6 міліціонерів, які переслідували євромайданівців

Дата: 20 Січня 2017
A+ A- Підписатися

19 січня ГПУ передала до суду обвинувальні акти щодо шести колишніх київських міліціонерів за злочини проти активістів Євромайдану.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

“Передано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього першого заступника начальника Дніпровського районного управління міліції м. Києва – начальника слідчого відділу, заступника начальника слідчого відділу та чотирьох слідчих цього ж відділу за фактами зловживання владою, фальсифікації матеріалів проваджень, незаконне затримання і притягнення до кримінальної відповідальності спільно з працівниками органів прокуратури 10 завідомо невинних осіб за нібито участь у масових заворушеннях 18 лютого 2014 року в м. Києві”, – ідеться в повідомленні.

Раніше за цими епізодами злочинів в окремих справах також були притягнуті до кримінальної відповідальності прокурор прокуратури Києва і двоє слідчих органів внутрішніх справ. Обвинувальні акти щодо них передані в суд.

Також заступник прокурора Дніпровського району Києва був оголошений в розшук, слідчий суддя надав дозвіл на його затримання.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter