В США трансґендерний чоловік народив дитину “без статі”

Дата: 14 Грудня 2017
A+ A- Підписатися
Качі Салліван і Фенікс

30-річний трансґендерний чоловік Качі Салліван зі штату Вісконсін, що в США, народив дитину після чотирьох років гормональної терапії з переходу від жінки до чоловіка.

Як повідомляє The Mirror, Саллівану вдалося завагітніти після того, як він припинив приймати чоловічі гормони. Батьком дитини став його 27-річний партнер Стівен.

Немовля з’явилося на світ 11 грудня, та отримало ім’я Фенікс. Батьки не розкривають статі дитини, оскільки збираються виховувати її “ґендерно нейтрально”.

“Наша стать і ґендерна ідентичність не мають нічого спільного із соціально-сконструйованими ґендерними ролями. Це три зовсім різні концепти”, – пояснює Салліван.

Качі Салліван

За словами чоловіка, його запитують про те, як виглядають геніталії його дитини, проте він називає ці питання “моторошними” та зауважує, що визначатися зі своєю статтю Фенікс буде, коли досягне необхідного віку.

Салліван не вважає вагітність суто жіночою прерогативою. Він також наголошує, що не почав відчувати себе менш мужнім після того, як народив дитину.

“Неможливо описати той момент, коли я почув, як плаче немовля. Це неймовірно усвідомлювати, що я народив цю маленьку людину”, – говорить чоловік.

Для Качі Саллівана Фенікс став вже другою дитиною. В липні 2011 року від першого чоловіка в нього народився син Грейсон. Проте тоді Салліван ще вважав себе жінкою. За три місяці після народження дитини він здійснив камін-аут в якості трансґендера.

Качі Салліван разом зі своїми дітьми та партнером Стівеном

 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter