В харків`ян почнуть перевіряти документи та особисті речі

Дата: 23 Січня 2015
A+ A- Підписатися

Через посилене патрулювання Харкова в рамках антитерористичної операції правоохоронці просять мешканців міста носити з собою паспорти.

Про це заявив начальник Управління Служби безпеки України в Харківській області Олександр Пивовар, повідомляє “Українська правда” з посиланням на “Українські новини“.

Він пояснив, що це пов’язано з посиленням патрулюванням міста в рамках антитерористичної операції.

Ми просимо громадян ставитися спокійно до того, що будуть перевірки. Треба мати при собі документи, що засвідчують особу, – студентський документ, права водія або паспорт“, – сказав Пивовар.

За його словами, наявність документів полегшить і прискорить проходження перевірки, бо у разі їх відсутності громадянина може бути доправлено у райвідділ міліції для встановлення особи.

Начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ в області Анатолій Дмитрієв також просив із розумінням ставитися до перевірок документів і особистих речей правоохоронцями. За його словами, після введення режиму посиленого патрулювання вулична злочинність у місті скоротилася на 50%.

Нагадаємо, 19 січня біля будівлі Московського районного суду у Харкові стався вибух, постраждало 14 громадян, з них 4 потрапили до лікарень у важкому стані. Теракт стався, коли люди виходили з будівлі суду після засідання, де розглядалося кримінальне провадження стосовно активіста Михайла Соколова. Після цього було створено окремий штаб у зв`язку з вибухом, до якого увійшли представники МВС, СБУ та прокуратури, оголошено про антитерористичну операцію з розшуку та затримання правопорушників. З 22 січня МВС запровадило в Харкові посилене патрулювання. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter