В Єревані поліція затримала 50 учасників мітингу

Дата: 21 Липня 2016
A+ A- Підписатися

Поліція Єревану після розгону мітингу біля захопленої будівлі полку патрульно-постової служби затримала 50 демонстрантів.

Про це повідомляє “Інтерфакс” з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

В середу ввечері біля захопленої в Єревані будівлі полку патрульно-постової служби сталися сутички між протестувальниками та поліцією.

За словами члена опозиційної фракції “Вірменський національний конгрес” Ніколи Пашиняна, серед затриманих  – 15 представників опозиції.

Окрім того, за інформацією агентства, в результаті зіткнень в Єревані в середу ввечері поранення отримала 51 особа, в тому числі 28 поліцейських.

Як відомо, в Єревані група озброєних прихильників вірменського опозиціонера Жирайра Сефиляна з 17 липня утримують заручників у будівлі поліції.

В результаті збройного захоплення полку ППС був убитий заступник командира полку полковник Артур Ваноян, четверо поліцейських поранено.

Жирайр Сефилян був затриманий 20 червня. В ході слідства з’ясувалося, що він з групою осіб запланував за допомогою збройних угруповань захопити будівлі, споруди, засоби телекомунікації, у тому числі телевежу Єревана.

20 липня із захопленої в Єревані будівлі поліції звільнили п’ятьох заручників.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter