В Україні відкрили гарячу лінію підтримки населення медикаментами

Дата: 05 Травня 2022
A+ A- Підписатися

Єврейський проєкт LifeChanger запустив гарячу лінію підтримки медикаментами людей, які постраждали від війни та перебувають у скрутному становищі в Україні. 

Про це йдеться в пресрелізі проєкту. 

Необхідні ліки можуть отримати громадяни, які зараз перебувають на території України. Для цього необхідно заповнити заявку онлайн за цим посиланням.  Усю допомогу та консультації надають безкоштовно. 

Крім того, LifeChanger співпрацює з 35 волонтерськими та міжнародними благодійними організаціями, разом з якими організовують закупівлю та доставлення гуманітарних вантажів у різні куточки України. 

Необхідну інформацію можна знайти на сайті проєкту чи дізнатися за телефоном +380 (98) 387 79 00. 

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення в Україну російські військові вщент зруйнували 40 лікарень в Україні, ще 400 – пошкодили. 


LifeChanger – єврейський проєкт всебічної підтримки населення України, яке опинилося в складних обставинах. Започаткований у 2015 році. Щотижня його працівники рятують понад 7500 українців з 35 різних населених пунктів. Проєкт надає продуктові набори, медикаменти, продовольчі сертифікати, гарячі обіди, дитяче харчування. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter