В РФ окупанти вербують в’язнів для війни з Україною

Дата: 11 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Для поповнення лав російських військ, які ведуть війну на території України, окупанти проводять вербувальну роботу серед ув’язнених у виправних колоніях Росії.

Про це у фейсбуку повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

Фото з відкритих джерел

За гострої необхідності у поповненні підрозділів ЗС РФ та інших незаконно створених терористичних озброєних угруповань, у Ростовській області, у виправних колоніях триває робота серед ув’язнених з пропозицією приєднатись до окупаційних військ в обмін на амністію. До складу Збройних сил РФ готові брати усіх, навіть і тих, хто не має досвіду військової служби“, – йдеться у повідомленні.

Також у Генштабі ЗСУ повідомляють, що на тимчасово захоплених територіях починає активно працювати агресивна російська пропаганда. Поширюючи проросійськи меседжі, окупанти намагаються домовитися з місцевим населенням.

Крім того, в окремих населених пунктах, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, окупанти здійснюють грабежі, беруть в заручники та страчують цивільне населення.

Водночас у Збройних силах України наголошують: сили оборони країни дають гідну відсіч та стримують наступальну операцію Збройних сил РФ на всіх напрямках.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter