В окупованому Криму знесуть автосервіс, власник якого відмовився обслуговувати КамАЗ із літерою Z

Дата: 19 Червня 2022
A+ A- Підписатися
У тимчасово окупованому Криму у Червоногвардійському районі один з автосервісів відмовився обслуговувати російський військовий КамАЗ із літерою Z. Пізніше “перевірка” показала, що це нібито незаконна будівля і її треба знести.
 
Про це повідомляє QIRIM.News з посиланням на російське пропагандистське видання “РИА Новости“.
 
Ілюстративне фото. Джерело: autostat.ru

У питанні з господарем СТО, де відмовилися допомагати нашим військовослужбовцям, поставлено крапку. Після перевірки з’ясувалося, що автосервіс є незаконною спорудою. Користується благами громадянина великої держави – нехай живе за законом. Владу нашу він може не любити – силою не бути милою. А ось шанувати її доведеться. Поперек Росії краще нехай більше не стає. І іншим подібним не раджу“, сказав так званий “глава парламенту Криму” Володимир Константинов.

Він також назвав те, що сталося, “хорошим уроком” для власника автосервісу, і порадив тому переїхати до України.

Зі свого боку власник автосервісу стверджує, що відмова була пов’язана нібито з відсутністю необхідного обладнання, а не зв’язком автомобіля з російськими військовими.

Раніше ZMINA окреслила факти висловлювань кримчанами незгоди з війною Росії проти України, через які кримчан переслідує окупаційна влада на півострові. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter