У Маріуполі розробили онлайн-платформу, що допомагатиме жінкам у декреті шукати роботу

Дата: 11 Листопада 2020
A+ A- Підписатися

У Маріуполі розробили онлайн-платформу, що допомагатиме шукати можливості роботи та навчання жінкам у декреті.

Про це повідомляє в інстаграмі стартап-центр “1991 Маріуполь”.

Це платформа, на якій матері з дітьми дошкільного віку можуть знайти корисні вакансії, ресурси для навчання та консультацій, щоб повернутися до роботи після декретної відпустки. Згодом її доповнить сервіс для спілкування в спільноті.

Ідея такої платформи, що стала учасником “1991 Маріуполь”, з’явилася в учасників програми інкубації стартапів з Маріуполя – подружньої пари Артема та Анастасії Новикових

“Дружина поскаржилася – мами з маленькими дітьми часто не можуть знайти вакансії, суспільство та працедавці не лояльні до них. Я спробував вирішити завдання. Поспілкувався з іншими мамами, спробував перетворити ідею на продукт. Так з’явився проєкт MOMFORMOM”, – каже Артем Новиков.

Мета стартапу, з одного боку, – відкрити можливості для мам: працювати неповний робочий день або віддалено, обирати короткочасні проєкти, реалізовувати себе в різних сферах – від декору до ІТ-послуг. А з іншого – підвищити репутацію компаній, які усвідомлено додають вакансії, що враховують інтереси мам.

Зараз стартап MOMFORMOM шукає партнерів проєкту та веде перемовини з кар’єрним порталом Happy Monday.

Презентація готового проєкту має відбутись 11 грудня в межах інвестиційного форуму у сфері інформаційних технологій “EAST COAST: IT Investment Forum”. Повноцінно платформа може запрацювати на початку 2021 року.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter