В Ізюмі ексгумували тіла місцевих жителів, убитих окупантами у власному автомобілі

Дата: 31 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У понеділок, 31 жовтня, правоохоронці ексгумували тіла трьох чоловіків, убитих у місті Ізюмі Харківської області російськими окупантами в березні цього року.

Про це повідомили в Національній поліції України.

Фото: Національна поліція України

“Слідчі зафіксували ще один злочин окупантів. Колона військових РФ 7 березня зайшла в Ізюм. Окупанти розстріляли авто з цивільними, яке їхало їм назустріч. Троє чоловіків – батько із сином та їхній знайомий – загинули”, йдеться в повідомленні.

Молодшому загиблому в день повномасштабного вторгнення РФ в Україну виповнилося 20 років. Його батьку – 46, їхньому знайомому – 56.

Фото: Національна поліція України

Після обстрілу автомобіль Ford Transit згорів. За повідомленнями місцевих жителів, розстріляний автомобіль декілька днів стояв на вулиці, а потім окупанти відтягли його танком і скинули з мосту.

Останки загиблих поховали на місцевому кладовищі близькі друзі.

Фото: Національна поліція України

Правоохоронці працювали на місці розстрілу автомобіля, на березі річки, куди впав автомобіль, а також на місці поховання. 

Нагадаємо, що на деокупованих восени територіях ексгумували близько тисячі тіл загиблих військових і цивільних українців. Зокрема, майже 450 – в Ізюмі, на місці одного з наймасовіших поховань.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter