У Дніпрі побили двох активістів “Спільноти активної молоді”

Дата: 23 Листопада 2019
A+ A- Підписатися

Увечері 22 листопада в Дніпрі невідомі в балаклавах побили двох активістів громадської організації “Спільнота активної молоді” Владислава Мельничука та Вірослава Цюп’яка.

Про це повідомив потерпілий Владислав Мельничук на своїй сторінці у фейсбуку.

___________________________________________UPD: Деталі за посиланням…

Gepostet von Melnychuk Vladyslav am Freitag, 22. November 2019

 

“22 листопада близько 22-ї години вечора п’ятеро молодиків у балаклавах увірвалися до приміщення “Просвіти” в Дніпрі та напали на мене та Вірослава Цюп’яка. Побиття було в приміщенні громадської організації при свідках. Зараз пишемо заяву в поліцію та їдемо до лікарні. Є травми черепа, щелепи та носа”, – написав він.

Поліція Дніпропетровської області повідомила, що за фактом побиття активіста відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (“Хуліганство”).

“Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події, опитують свідків, потерпілих, проводять слідчо-розшукові заходи для встановлення та затримання зловмисників”, – вказано на сторінці поліції Дніпропетровської області.

Друзі Мельничука пишуть, що Владислав раніше волонтерив у ГО “Відсіч”, організував кампанію за перейменування Дніпропетровської області на Січеславську, доклав зусиль, щоб у Дніпрі з’явився міський молодіжний центр і став співзасновником Асоціації молодіжних центрів України.

Голова правління Центру прав людини ZMINA Тетяна Печончик також додала, що Владислав співпрацював із ГО “Центр.UA” і допомагав організовувати акції “Хто замовив Катю Гандзюк?”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter