В американських парках Disneyland “учнями фей-хрещених” відтепер зможуть працювати чоловіки

Дата: 24 Липня 2022
A+ A- Підписатися
У США тематичні парки Disney вирішили замінити “фей-хрещених”, які одягають дітей у костюми, на “учнів фей-хрещених” – так компанія зможе брати на роботу на цю посаду і жінок, і чоловіків.
 
Про це повідомляє CNN.
 
Фото: CNN

“Хрещені феї”, а тепер її “учні”, допомагають вбирати дітей у костюми принцес і лицарів у тематичних “Бібіді-Бобіді-бутиках”, роблять їм макіяж, зачіски тощо. Раніше на ці посади брали лише жінок, але компанія вирішила зробити цю роботу більш інклюзивною, запровадивши для неї гендерно нейтральну назву.

За помахом чарівної палички, а також кількома практичними хитрощами наші учні хрещеної феї будуть балувати й вбирати вашу дитину, доки вона не виглядатиме казково приголомшливо. Діти можуть вибрати зачіску, додати макіяж, лак для нігтів та аксесуари, навіть костюм Disney”, – йдеться у заяві компанії.

Минулого року голова відділу парків Disney Джош ДʼАмаро заявив у блозі під назвою “Місце, де всім раді”, що він прагне оновити атракціони, модернізувати цінності й змінити підхід до зовнішнього вигляду працівників парків Disney.

Відтепер компанія хоче забезпечити “більшу гнучкість” в одязі своїх акторів і дозволити їм самостійно обирати костюми, зачіску та прикраси. Працівники також зможуть демонструвати видимі татуювання.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter