Уночі російські війська обстріляли Миколаїв, п’ятеро людей зазнали поранень

Дата: 23 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися
У ніч проти 23 жовтня російські війська обстріляли Миколаїв ракетами типу С-300, унаслідок обстрілів поранення отримали 5 людей. Трьох постраждалих доправили до лікарні.
 
Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва.
 
Наслідки нічних російських обстрілів Миколаєва. Джерело: телеграм-канал Ганни Замазєєвої

Також відомо, що внаслідок нічних обстрілів у Миколаєві зруйнована п’ятиповерхівка, значно пошкоджені десятиповерховий житловий будинок, дитячий майданчик, теплотраса та десятки автівок.

Окрім того, через ворожий обстріл зруйнована складська будівля, унаслідок чого одну людину госпіталізовано. На місці влучання виникла пожежа, яку оперативно ліквідували.

Наслідки нічних російських обстрілів Миколаєва. Джерело: телеграм-канал Ганни Замазєєвої

“Саме такі наслідки нічного терористичного обстрілу з боку окупантів ракетами С-300 міста Миколаєва… Гляньте на фото. Слова зайві…” – написала Замазєєва.

За даними Нацполіції, вночі окупанти обстріляли обласний центр, Шевченківську та Галицинівську територіальні громади Миколаївщини. На місцях подій працюють поліцейські, рятувальники та інші профільні служби.

Наслідки нічних російських обстрілів Миколаєва. Джерело: телеграм-канал Ганни Замазєєвої

А вчора, 22 жовтня, під обстріли військ РФ потрапили Ольшанська й Синюхинобрідська громади Миколаївського та Первомайського районів. Пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни). 

Нагадаємо, станом на 21 жовтня у миколаївських лікарнях перебувало 450 людей, що постраждали від російських атак на регіон. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter