Унаслідок обстрілу росіянами пункту видачі гуманітарної допомоги у Харкові загинули 6 людей

Дата: 24 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Унаслідок обстрілу російськими військовими пункту “Нової пошти” у Харкові, де місцеві жителі отримували гуманітарну допомогу, вбито шістьох мирних жителів, ще 15 отримали поранення.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Джерело: АР

Росіяни продовжують вчиняти терор проти мирного населення! У Харкові в районі вулиці Академіка Павлова росіяни зі зброї дальньої дії обстріляли пункт “Нової пошти”, біля якого харків’яни отримували гуманітарну допомогу“, йдеться у повідомленні.

За словами голови Харківської ОВА усіх поранених госпіталізували до лікувальних установ. Кількість жертв наразі встановлюють.

Раніше ZMINA повідомляла, що до Харкова повернулися водії гуманітарного конвою, захопленого 20 березня російськими окупантами.

Зв’язок з колоною, що мала доправити гуманітарну допомогу до Вовчанська, втратили одразу після того, як вона потрапила на тимчасово захоплену росіянами територію.

У складі колони, з якою втратили зв’язок 20 березня, були не тільки дві вантажівки з 20 тоннами допомоги, але й швидкі та автобуси, що мали на зворотному шляху вивезти цивільних.  

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter