Українські школярі зможуть навчатись навіть без світла: розробники презентували застосунок

Дата: 23 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

Команда українських розробників створили мобільний застосунок для смартфонів та планшетів, що дозволяє продовжувати навчатись навіть під час блекауту. 

Завантажити застосунок та зареєструватись можна на сайті розробників Unicorn School. 

Приклад того, як виглядає навчання у застосунку

Команда каже, що застосунок, який імітує гру, є першим подібним у світі. 

Вчитись навіть під час відключень світла допоможе функція розумного завантаження. Схожа працює, наприклад, у застосунку ютуб, коли рекомендовані відео автоматично додають у бібліотеку, щоб їх можна було  переглядати без підключення до мережі. 

Розробники пояснюють, що навчальний матеріал з усіх предметів кожного дня дистанційно вчителі завантажують прямо в пристрій, а дитина має змогу вже в додатку вчити уроки.

“А також виконувати домашні завдання в додатку, який автоматично відправить їх на перевірку вчителю одразу ж при відновленні звʼязку з інтернетом. При цьому в учня залишається доступ до підручників та понад 17 000 інших методичних матеріалів”, – розповідають про розробку у команді.

Навчання учнів з 5-го по 11 клас відбувається за ліцензією та програмою яка відповідає вимогам Міносвіти. Учнів готують до складання ДПА та ЗНО, а в разі успіху вони отримують атестат державного зразка.

Нагадаємо, що в Україні не лишилося жодної теплової або гідроелектростанції, яку б не обстріляла Росія. Щодня 12 мільйонів українців відчувають гостру нестачу електроенергії. 

Фотографія обкладинки: AP

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter