Українські біженці, які перебувають у Гданську, зможуть скористатися послугами віртуального адміністратора ЦНАПу

Дата: 27 Травня 2023
A+ A- Підписатися

Для українців, які були змушені покинути рідний дім через війну і проживають в Гданську, стали доступними послуги ЦНАП через віртуального адміністратора.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Джерело: пресслужба Львівської міської ради

“Віртуальний адміністратор ЦНАП працює двічі на тиждень – у середу та четвер. Впродовж дня може прийняти до 25 людей. Послугою може скористатися кожен українець, який зараз перебуває у Гданську“, – йдеться в повідомленні.

Замовити послуги можна дистанційно щосереди з 14:00 до 18:00 та щочетверга з 11:00 до 15:00 (за польським часом). Попередня реєстрація за номером телефону в Польщі: 500 218 337. Домовлена зустріч відбуватиметься за адресою: ul. Karmelicka 1, Gdańsk 80-851.

Якщо ви маєте потребу відновити втрачені документи, вирішити майнові питання на території України або замовити різноманітні довідки, ви маєте таку можливість“, – зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Доступною послуга стала для українців після робочої поїздки представників департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради до Гданська минулого тижня. Тут підписали меморандум між Fundacja Gdanska і департаментом адміністративних послуг ЛМР щодо реалізації проєкту “Віртуальний адміністратор ЦНАП” для українців.

Нагадаємо, у березні 2023 року 3,9 мільйона українців в Євросоюзі користувалися тимчасовим захистом. Найбільше біженців з України наразі перебуває у Німеччині, Польщі та Чехії.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter