Українська розвідка оприлюднила список російських окупантів з Дагестану

Дата: 18 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Головне управління розвідки Міноборони України (ГУР) оприлюднило список з понад 3,3 тисячі російських окупантів з 136-ї окремої мотострілецької бригади, що дислокується у м. Буйнакськ Республіки Дагестан.

Відповідний список оприлюднений на сторінці відомства

Розвідка звинуватила військовослужбовців 136-ї окремої мотострілецької бригади (в/ч 63354) м. Буйнакськ Республіки Дагестан у скоєнні воєнних злочинів проти народу України.

“Кожен українець повинен знати їхні імена”, — прокоментували вони.

Це формування входить до складу 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу Росії.

У відомстві наголосили, що за скоєні злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці постануть перед судом і будуть притягнуті до відповідальності.

Напередодні ГУР опублікувало черговий список російських військових, які вчиняють воєнні злочини на території України та скидають бомби на мирні міста. 

Нагадаємо, що в Україні запрацювала коаліція з документування воєнних злочинів “Україна. П’ята ранку / Ukraine 5 AM Coalition”, до складу якої ввійшли 16 українських правозахисних організацій, зокрема й Центр прав людини ZMINA.

Ознайомтеся з детальною пам’яткою фіксації доказів злочинів проти цивільного населення.

Про втрати серед цивільних громадян та об’єктів від вторгнення Росії ви можете дізнатись у спеціальному тексті, який підготувала ZMINA. Ми періодично оновлюємо його. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter