Мешканцям Запоріжжя розкажуть про дискримінацію ЛГБТ

Дата: 05 Серпня 2015
A+ A- Підписатися

У Запоріжжі активісти поширили соціальну рекламу, щоб привернути увагу до проблеми дискримінації представників ЛГБТ-спільноти.

Як пише “Радіо Свобода“, на бордах зображено молодих чоловіків та жінок, а також написи “Я тебе дуже люблю” і “Я тебе також люблю”, де слово “люблю” замінено на символічне зображення серця у кольорах веселки.

Головна наша мета – викликати дискусію у суспільстві. Розуміємо, що вона буває різна – позитивна, негативна. Останні два роки Україна живе в негативі, постійні новини про насилля. Рівень насилля дуже високий, тому ми хотіли закликати всіх запоріжців бути толерантними, поважати один одного, не вдаватися до насилля, бо це не метод доказувати свою правоту і, звичайно, показати проблему замовчування насилля, дискримінації над такою частиною суспільства, як ЛГБТ-спільнота“, – розповів про мету акції директор благодійного фонду “Гендер Зед” Ростислав Мілевський.

В рамках інформаційної кампанії в Запоріжжі також проведуть відкритий екзамен для бажаючих щодо знань прав людини, зокрема людей з ВІЛ, жінок, представників секс-меншин.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter