У США трансґендерний чоловік народив сина у гей-парі

Дата: 03 Серпня 2017
A+ A- Підписатися

У США 34-річний Трістан Різ у союзі із партнером Біффом Чеплоу народив сина на ім’я Лео після того, як рік тому пережив викидень.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Трістан народився жінкою і почав приймати гормони 10 років тому. Він не робив операцій, а для того, щоб завагітніти просто перестав уживати звичні препарати.

Перша спроба народити дитину для нього була невдалою – Трістан втратив малюка на 6 тижні вагітності. Але це не спинило закоханих – Біфф погодився спробувати ще раз.

Тепер Трістан і Біфф збираються виховувати Лео та ще 2 всиновлених дітей – Райлі та Хейлі, які є племінником і племінницею Біффа. Біологічyі батьки були в 2011 році позбавлені батьківських прав через вживання наркотиків.

“Я вже перестав сподіватися мати власних дітей – навіть не думав, що це можливо. Біологічна дитина… Та я про це навіть мріяти не міг! Мені завжди здавалося, що цього ніколи не станеться, а потім довелося багато часу і зусиль витратити на прийняття своєї чоловічої ідентичності”, – розповів Трістан.

Вони з Біффом довго вагалися, тому що той не був упевнений, що готовий народити власну дитину, але все-таки зважилися.

Лео народився здоровим.

Нагадаємо, британці Хайден Кросс і Скотт Паркер були народжені жінками, пізніше визнали свою чоловічу ідентичність і кілька років жили як чоловіки, а цього року обидва народили дітей.

Тепер вони сперечаються, хто з них був першим чоловіком у Великій Британії, який народив дитину. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter