У школі вивчатимуть події Майдану та російсько-української війни

Дата: 16 Березня 2015
A+ A- Підписатися

У Міносвіти розробили додаткові матеріали для вчителів та одинадцятикласників про Революцію Гідності та російсько-українську війну.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному урядовому порталі.

У Міністерстві освіти і науки України повідомили, що роботу над додатковими навчальними матеріалами про Революцію Гідності та російсько-українську війну завершено.

Для вчителів розробили методичну брошуру обсягом близько 40 сторінок формату А4, для учнів 11-х класів – додатковий параграф до історії України обсягом близько 25 сторінок. Матеріали містять значну кількість фото та таблиць, що мають посилювати інтерактивну функцію – спонукати учнів до обговорень.

Зараз матеріали готують до друку, а також до розміщення онлайн електронних версій (зокрема, на сайті Міносвіти). Електронні версії розмістять найближчим часом, одразу після їх презентації. 

Друк матеріалів здійснюватиметься винятково за громадської ініціативи та волонтерської підтримки небайдужих без залучення будь-яких бюджетних коштів. І друкований, і електронний формати навчальних матеріалів будуть цілком безкоштовними“, – йдеться у повідомленні. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter