У Севастополі мешканці провели мітинг за відставку губернатора

Дата: 17 Серпня 2015
A+ A- Підписатися

Активісти вимагали відставки губернатора і ухвалили звернення до президента Росії.

Як повідомляє “Кримінформ“, в Севастополі біля пам’ятника Катерині Другій 15 серпня відбувся мітинг, організований громадською організацією “Захистимо Севастополь”. За даними поліції, на акцію зібралося близько 100 осіб. Вони вимагали відставки губернатора Севастополя Сергія Міняйла і ухвалили звернення до президента РФ Володимира Путіна.

У документі, зокрема, зазначено, що “стараннями губернатора Сергія Міняйла склалася така система, що ані правоохоронні органи, ані суди не приймають і не розглядають заяви про ознаки корупції в діях губернатора“. Активісти також вважають, що губернатор “не виконав жодної зі своїх численних обіцянок і жодного разу не відзвітував перед городянами за свою діяльність“.

Ми готові терпіти санкції, незручності, пов’язані з тим, що Крим і Севастополь фактично перебувають у стані облоги. Але ми не готові і далі терпіти некомпетентність губернатора, постійну брехню, розкрадання грошових коштів, що виділяються з федерального бюджету, неповажне ставлення до севастопольців“, – заявлено в документі.

Під час проведення масової акції порушень громадського порядку не зафіксовано.

Нагадаємо, громадська організація “Захистимо Севастополь” у квітні вже проводила мітинг проти дій місцевої влади, тоді акцію розігнали співробітники поліції. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter