У львівському “Охматдиті” нетвереза педіаторка робила огляд та призначення

Дата: 16 Квітня 2018
A+ A- Підписатися

Педіаторка львівської дитячої лікарні “Охматдит” 15 квітня проводила прийом хворих дітей у нетверезому стані. Після скарги батьків лікарку забрали до відділку поліції на освідчення, повідомляє видання Форпост.

Матір дітей Оксана також виклала фото лікарки у мережі Фейсбук.

Ймовірно, в цей час у лікарні у нетверезому стані перебували ще кілька медпрацівників.

“Вона там була не одна така, бо, з її слів, медсестра “виставляла” за народження онука(-чки), вживала вся зміна. Лікар, оглянувши дочку, сказала, що вона здорова, нічого не призначила, скерування на аналізи не дала. Після огляду у тверезого лікаря і здачі аналізів поставили діагноз початкова стадія ангіни, призначили антибіотик та інші ліки. А у сина вона почула свист у грудях, хоча інший лікар це не підтвердив, на щастя. Прикро те, що ніхто з батьків, хто потрапив до неї на огляд швидше за нас, не відреагував. Раджу їм повторно оглянути дітей у лікаря, бо хто знає, що вона ще пропустила і які хвороби у них познаходила”, – написала Оксана у спільноті “Варта1”.

Факт перебування на роботі нетверезої лікарки підтвердила очільниця закладу Мар’яна Возниця. Вона попросила вибачення у пацієнтів.

“На жаль, і серед медичної спільноти є люди, які безвідповідально та байдуже трактують свою роботу… Колегам та мені особисто дуже прикро та соромно за це. Одна людина поставила під сумнів та під загрозу багато надважливих речей одномоментно”, – написала головна лікарка на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Возниці, було оформлено адміністративне правопорушення. Також вона пообіцяла провести службове розслідування та вжити найсуворіших заходів покарання щодо інших працівників медзакладу.

Нагадаємо, влітку минулого року 12-річний Роман Кулак помер після того, як лікарі Жидачівської районної лікарні поставили йому неправильний діагноз. Як встановила комісія, лікарі не змогли виявити заворот кишківника та добу лікували хлопчика від теплового удару. 

 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter